Collectie STERK – “Krachtige meubels met grafisch design.”

Ukkepuk_Collectie-STERK_1.jpg07 jan

De grafische lijnen vormen een perfecte symmetrie in de meubels van serie STERK. De complete meubelserie bestaat uit een commode, linnenkast, ledikant en juniorbed. Het grafische aspect met schuine lijnen komt in alle meubels terug en vormt een mooi geheel. De duurzame meubels zijn niet alleen beperkt tot de kinderkamer; het juniorbed is het perfecte opvolgbed van het babyledikant uit de collectie. En de linnenkast is een volwaardige kast die een leven lang meegaat.

“Een krachtige en toch neutrale uitstraling. Deze meubels passen zowel in een babykamer als sfeervolle jongens- en meisjeskamers. Een perfecte basis om mee te starten met handige, functionele details.”

Bekijk hier collectie STERK

Kies karakter

De meubels van STERK zijn meer aanwezig dan de andere collecties van Ukkepuk Meubels. Strakke lijnen en de grafische uitstraling zorgen voor een krachtig karakter. De ontwerpen zijn bewust duurzaam en lenen zich ervoor om er lang mee te doen. De stabiele meubels staan stevig op de grond en kunnen tegen een stootje. De overgang van kleuter- naar juniorkamer was nog nooit zo makkelijk!

Modulair ledikant

Het ledikant uit de serie STERK is praktisch en duurzaam. In de babyfase gebruikt u het volwaardige ledikant, daarna is het mogelijk om het uitneembare hekje te vervangen door een lagere inzet. Later past het ledikant als bedbank prima nog in de kinderkamer. De basis van het bedje is wit, maar u kunt spelen met een drietal kleuren voor het bijbehorende hek en de inzet. Zelfs een maatwerk kleur is mogelijk.

Volwaardig juniorbed

Wordt het tijd dat u het ledikant verruilt voor een groter bed? Ook dan kunt u kiezen voor een meubel van Ukkepuk. Ja, de ontwerpen van Ukkepuk Meubels hebben ongekende mogelijkheden. Juniorbed STERK is het perfecte opvolgbed van het babyledikant. Met een volwaardige matrasmaat van 90x200 cm en stevige lattenbodem, is het juniorbed ideaal voor het eerste ‘grote bed’. Het bed heeft een lage instap en optioneel is een uitvalbeveiliging (inzet) verkrijgbaar.

Neem contact op

« Terug