Zes bijzondere Ukkepuk collecties

Bekijk onze producten
  • Alles zelf ontworpen en ontwikkeld
  • Originele details
  • Unieke kindermeubels

Van box tot ledikant en commode: Zes bijzondere Ukkepuk collecties

Ukkepuk Meubels heeft met VROLIJK, LEUK, GAAF, STERK, TOF en STOER, zes unieke collecties op de markt gebracht. Helemaal van nu en afgestemd op de behoefte van (aanstaande) ouders. Alle meubels worden zelf ontworpen en ontwikkeld en zijn daardoor origineel, duurzaam en sterk. Mét bijbehorend kwaliteitsstempel. Ouders, laat u verrassen door unieke meubels met ongekende mogelijkheden en originele details voor de (her)inrichting van uw baby- of kinderkamer.

Collectie VROLIJK – “Het verhaal achter een zelf ontworpen stoel.”

Zonder VROLIJK was er wellicht geen Ukkepuk Meubels. En zonder inspirerend meubelstuk was die eerste schets waarschijnlijk ook nooit gemaakt. Oprichter en designer Paul Nederend kwam op het idee voor een vernieuwend baby- en kindermeubelmerk door een eigen ontworpen stoel.

Collectie LEUK – “Universeel ontwerp voor jongens en meisjes.”

De meubelserie LEUK valt op door het minimalistische ontwerp; greeploze fronten, strakke lijnen en grote meubels. De stapelbare vorm van blokken is als basis gebruikt voor deze collectie. Dit ziet u terug in de plint en de verdiepte baan onderaan de commode, het ledikant en de linnenkast van de collectie.

Meer weten over de collecties?

Wil je meer weten over de Ukkepuk collecties? Stel je vraag via het formulier. Om direct de producten te bekijken kan je naar de webshop gaan.

"Het hele proces van tekenen, modelleren en testen was een bijzondere reis met als eindresultaat een volwaardige meubelserie."

Paul Nederend

"Een krachtige en toch neutrale uitstraling. Deze meubels passen zowel in een babykamer als sfeervolle jongens- en meisjeskamers."

Paul Nederend

"Dromen over avonturen in een stoer auto-bed! De wielen kunnen echt draaien."

Paul Nederend

Ukkepuk onderscheidt zich op het gebied van vormgeving en kwaliteit. De meubels zijn origineel, duurzaam en sterk, én stoer.

Meer weten over de collecties?

Collectie GAAF – “Een box als stralend middelpunt.”

Een box is een onmisbaar en essentieel onderdeel in de opgroeiperiode van een baby. Collectie GAAF bevat de eerste en enige box van Ukkepuk Meubels. Vaak wordt dit meubelstuk in de woonkamer geplaatst en dan is het wel belangrijk dat het ontwerp bij het interieur aansluit.

Collectie STERK – “Krachtige meubels met grafisch design.”

De grafische lijnen vormen een perfecte symmetrie in de meubels van serie STERK. De complete meubelserie bestaat uit een commode, linnenkast, ledikant en juniorbed. Het grafische aspect met schuine lijnen komt in alle meubels terug en vorm een mooi geheel.

Collectie TOF – “Als eerste grote bed een auto.”

Peuters zijn leergierig en willen alles aanraken. Peuterbed TOF is de ideale opvolger van het babyledikant. Een opvolgbed, en dan meteen in de vorm van een auto! Voertuigen maken veel indruk op peuters en juist daarom is gekozen voor de vorm van een stoere auto.

Collectie STOER – “Originele details en stoere accenten.”

En of deze collectie stoer is. Voor stoere jongens én meisjes. Meubelserie STOER is een complete collectie, bestaande uit een grote commode, linnenkast en ledikant. De meubels rusten op originele massief eiken balken en krijgen daardoor een robuuste en stoere uitstraling.

Meer weten over de collecties?

Wil je meer weten over de Ukkepuk collecties? Stel je vraag via het formulier. Om direct de producten te bekijken kan je naar de webshop gaan.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

home-testimonial-1-avatar.jpg

Super blij mee, echt bedankt! Ook voor het leveren, in elkaar zetten enz.! TOP

home-testimonial-2-avatar.jpg

Hele nette service van Ukkepuk meubels. De commode en het ledikant staan heel mooi. Wij zijn blij.

home-testimonial-3-avatar.jpg

Zo blij mee! De kleine slaapt heerlijk in het ledikant van Ukkepuk en wij genieten nog elke dag van de mooie vormgeving.

home-testimonial-4-avatar.jpg

“Gelukkig was Ukkepuk erg flexibel en dachten ze goed met ons mee. Na commode Stoer hebben we ook ledikant Leuk besteld.”

Collectie STOER – “Originele details en stoere accenten.”

Ukkepuk_Collectie-STOER_3.jpg08 apr En of deze collectie stoer is. Voor stoere jongens én meisjes. Meubelserie STOER is een complete collectie, bestaande uit een grote commode, linnenkast en ledikant. De meubels rusten op originele ... lees verder

Collectie TOF – “Als eerste grote bed een auto.”

Ukkepuk_Collectie-TOF_1.jpg18 feb Peuters zijn leergierig en willen alles aanraken. Peuterbed TOF is de ideale opvolger van het babyledikant. Een opvolgbed, en dan meteen in de vorm van een auto! Voertuigen maken veel indruk op ... lees verder

Collectie STERK – “Krachtige meubels met grafisch design.”

Ukkepuk_Collectie-STERK_1.jpg07 jan De grafische lijnen vormen een perfecte symmetrie in de meubels van serie STERK. De complete meubelserie bestaat uit een commode, linnenkast, ledikant en juniorbed. Het grafische aspect met ... lees verder

Collectie GAAF – “Een box als stralend middelpunt.”

Ukkepuk_Collectie-GAAF_1.jpg26 nov Een box is een onmisbaar en essentieel onderdeel in de opgroeiperiode van een baby. Collectie GAAF bevat de eerste en enige box van Ukkepuk Meubels. Het is een unieke box die gezien mag worden. ... lees verder

Collectie LEUK – “Universeel ontwerp voor jongens en meisjes.”

Ukkepuk_Collectie-LEUK_1.jpg10 sep De meubelserie LEUK valt op door het minimalistische ontwerp; greeploze fronten, strakke lijnen en grote meubels. De stapelbare vorm van blokken is als basis gebruikt voor deze collectie baby- en ... lees verder

Collectie VROLIJK – “Het verhaal achter een zelf ontworpen stoel.”

Ukkepuk_Collectie-VROLIJK-Stoelen.jpg23 jul Zonder collectie VROLIJK was er wellicht geen Ukkepuk Meubels. En zonder inspirerend meubelstuk was die eerste schets waarschijnlijk ook nooit gemaakt. Oprichter en designer Paul Nederend kwam op ... lees verder